Laatste Nieuws

sponsor een deelnemerLaten we vooropstellen dat niets hoeft van ons, we zijn al erg blij dat je erbij bent! Naar aanleiding van de succesvolle sponsor campagnes van vorig jaar, hebben we besloten nog wat extra functionaliteit aan de sponsorpagina's toe te voegen.
Het idee is hetzelfde gebleven: door middel van een korte motivatie en foto maken wij een sponsorpagina voor je aan.(*) Die kun je vervolgens heel eenvoudig delen zodat je heel snel de 75,- euro of meer aan sponsorgeld gaat ophalen. Kijk hier voor inspirerende voorbeelden.

Nieuw is dit jaar dat je tijdens je inschrijving ook een account op de website aanmaakt. Daarmee kun je dan inloggen op de ontvangen donateurs link. Je krijgt dan een overzicht van je sponsors en kunt ook hun aanmoedigingen lezen. Tegelijk met je inschrijving wordt je ook toegevoegd aan onze nieuwsbrieflijst, mocht je dit niet willen kan dat heel eenvoudig stopgezet worden.

Vorig jaar hadden we een leuke prijs voor degenen die het hoogste bedrag ophalen: een rondrit in een Porsche met chauffeur. We hopen dat we dit jaar weer iets soortgelijks kunnen aanbieden.
Loop je niet mee, maar wil je wel geld ophalen? Dat kan natuurlijk ook, dan geldt ook:

Stuur dus je motivatietekst en foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan maken wij je pagina meteen aan!

Mocht je nog vragen hebben of tegen inlog problemen aanlopen, kijk dan even op onze FAQ of stuur een mailtje naar ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


(*)Het is helaas nog niet mogelijk op tijdens de inschrijving meteen je sponsorpagina op te zetten.