Laatste Nieuws

euroborg kleinEvaluatie eerste Run With Courage

Op 23 november 2018 hebben we de Run With Courage geëvalueerd. Gerda Kloosterman van het UMCG Kanker Researchfonds stelde een zaal tot onze beschikking in het UMCG. Als organisatie kijken we kritisch naar ons eigen functioneren. Maar door het organisatievermogen van Haije Wind plus familie en Bert Eillert met zijn collega’s van Groningen Atletiek verloopt de dag op 5 oktober gewoon goed.

Onze verbeterpunten zit met name op het gebied van de communicatie. Facebook, Instagram, Twitter en onze website moeten meer een weerspiegeling van elkaar zijn. Ook komen op het laatst nog aanmeldingen waardoor alleen de tijd van de eerste lopers genoteerd zijn.

We komen als organisatieteam tot de conclusie dat het organiseren van de Run With Courage een leuke en inspirerende ervaring is, waar veel werk in zit. Daarom willen we in 2019 doorgaan met de Run With Courage. Het plan is om de komende 5 jaar elke eerste vrijdag in oktober van start te gaan. In 2019 gaan we weer geld inzamelen voor het onderzoek naar inflammatoire borstkanker. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat er geld komt voor een speelhoekje op de polikliniek Oncologie 1.  Het is nu 5 januari 2019 en de organisatie van de Run With Courage, gaat weer volop aan de slag ! Wil je ons team komen versterken? Dat kan, we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. We zijn een erg laagdrempelig team dus schroom niet en stuur gewoon even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.